Sélectionner la langue
English
Français
Nederlands
Westende
Kompas Camping Westende

Emplacement confort - 110 m²

Westende

Belgique - West-Vlaanderen
Séjournez sur notre camping familial à Westende, à moins de 10 minutes à pied de la plage et de la côte belge. Venez faire du camping ou louer un chalet !
Disponibilité et prix
 

Emplacement

Belgique, Westende
 

Commodités

  1. 110 m² de surface
  2. Connexion électrique 10 A
  1. Station-service
  2. Lieu de prise d'eau
  1. Utilisation gratuite des installations sanitaires
 

Description

Vous préférez un peu plus de confort en camping? Alors réservez l'un de nos emplacements spacieux et confortables avec un robinet d'eau !

  • Terrain spacieux
  • Pour tente, caravane ou camping-car, max. 9 m longueur, max 5 tonnes
  • Raccordement à l'eau et évacuation.
  • Branchement électrique, prise modèle CEE, 10 A, merci d'apporter le vôtre.
  • Utilisation gratuite des installations sanitaires
 

Over de camping

Kompas Camping Westende ligt op nog geen 10 minuten loopafstand van het strand. De strandliefhebbers kunnen mooie wandelingen maken en rustzoekers kunnen heerlijk uitwaaien aan zee. Alle ingrediënten voor een onbezorgde vakantie met je partner, het gezin of de vrienden zijn aanwezig. Ervaar het op onze ruime kampeerplaatsen met je eigen tent, camper of caravan. Voor iets meer luxe verblijf je in een comfortabele accommodatie geschikt voor 6 personen. 

Dankzij de kindvriendelijke faciliteiten op de camping ontbreekt het je helemaal aan niets. De kinderen vermaken zich op en top in de waterspeeltuin, maken nieuwe vriendjes op de sport-en speelvelden of beleven de leukste avonturen met het animatieteam aanwezig in het hoogseizoen. Ook hebben wij een gezellige taverne waar je kunt genieten van een lekkere lunch, diner of gewoon van een snack en een drankje.
 

Over de omgeving

Onze Kompas Campings bevinden zich op korte afstand van elkaar aan de Belgische kust. Vanaf beide campings kun je eenvoudig uitstapjes maken naar Belgische plaatsen als Middelkerke, Oostende en Veurne. Maar ook uitjes naar Nederland of Frankrijk zijn zeker mogelijk. Breng een bezoekje aan een lokale markt, een museum of neem plaats op een gezellig terrasje of natuurlijk strandpaviljoen. Ook is een wandeling of fietstocht langs het strand, de duinen en het binnenland een aanrader. Vier vakantie zoals jij dat wilt op een van onze Kompas Campings aan de Belgische kust.