Sélectionner la langue
English
Français
Nederlands
Nieuwpoort

XL-Emplacement de tente

Nieuport

Belgique - West-Vlaanderen
Kompas Camping Nieuport est une destination de vacances étonnamment complète. Vous y trouverez toutes les installations et les ingrédients nécessaires pour des vacances parfaites au
 • Piscines extérieures de mai à septembre
Disponibilité et prix
 

Emplacement

Belgique, Nieuport
 

Commodités

 1. 150 m² de surface
 2. Table de pick-nick
 1. Connexion électrique 10 A
 1. Utilisation gratuite des installations sanitaires
 

Description

Un endroit merveilleux pour séjourner avec votre tente sur cet emplacement spacieux magnifiquement situé le long de la rivière IJzer.

 • Un bel emplacement le long d'IJzer! 150m²
 • Un maximum de confort
 • Que accès aux tentes!
 • Branchement électrique, prise CEE 10 A, veuillez apporter le vôtre
 • Utilisation gratuite des sanitaires
 • Une tente-remorque pliante n'est pas autorisée
 

Over de camping

Kompas Camping Nieuwpoort bevindt zich net iets buiten het gelijknamige plaatsje Nieuwpoort en op slechts 10 autominuten van het strand. Op onze camping kun je een kampeerplaats of een comfortabele accommodatie huren voor maximaal 6 personen. Tevens kun je onbeperkt gebruik maken van de de parkfaciliteiten zoals het zwembad en de sport- en speelvelden. Ook kun je terecht bij de winkel & bakkerij voor je boodschappen en broodjes en bij de receptie voor al je vragen en voor het huren van een fiets. Beleef een heerlijke vakantie aan de Belgische kust bij Kompas Camping Nieuwpoort!
 

Over de omgeving

Onze Kompas Campings bevinden zich op korte afstand van elkaar aan de Belgische kust. Vanaf beide campings kun je eenvoudig uitstapjes maken naar Belgische plaatsen als Middelkerke, Oostende en Veurne. Maar ook uitjes naar Nederland of Frankrijk zijn zeker mogelijk. Breng een bezoekje aan een lokale markt, een museum of neem plaats op een gezellig terrasje of natuurlijk strandpaviljoen. Ook is een wandeling of fietstocht langs het strand, de duinen en het binnenland een aanrader. Vier vakantie zoals jij dat wilt op een van onze Kompas Campings aan de Belgische kust.