Emplacement de camping Large - 105 m²

 1. Réserver
 2. Nieuport
 3. Emplacement de camping Large - 105 m²

Nieuport

Belgique - West-Vlaanderen
Kompas Camping Nieuport est une destination de vacances étonnamment complète. Vous y trouverez toutes les installations et les ingrédients nécessaires pour des vacances parfaites au
 1. Piscine extérieure (01-05 / 26-09)
Disponibilité et prix
 

Emplacement

Belgique, Nieuport
 

Commodités

 1. 105 m² de surface
 1. Camping-car
 1. Connexion électrique (10 amp)
 

Description

Nouveau site pour les camping-cars! (à partir de juillet 2022) avec une surface pavée. Venez les essayer !

 • Nouveau type d'emplacement pour camping-car de 105 m²
 • Espace et confort
 • Camping-cars uniquement autorisé !
 • L'électricité inlcus (modèle CEE, 10 ampères), usage des sanitaires et de la station-service
 • Remorque OU voiture (pas les deux) autorisée sur l'emplacement pour camping-car
 • Auvent autorisé
 • Tente supplémentaire ou une tonelle ne pas autorisée
 

Over de camping

Kompas Camping Nieuwpoort bevindt zich net iets buiten het gelijknamige plaatsje Nieuwpoort en op slechts 10 autominuten van het strand. Op onze camping kun je een kampeerplaats of een comfortabele accommodatie huren voor maximaal 6 personen. Tevens kun je onbeperkt gebruik maken van de de parkfaciliteiten zoals het zwembad en de sport- en speelvelden. Ook kun je terecht bij de winkel & bakkerij voor je boodschappen en broodjes en bij de receptie voor al je vragen en voor het huren van een fiets. Beleef een heerlijke vakantie aan de Belgische kust bij Kompas Camping Nieuwpoort!
 

Over de omgeving

Onze Kompas Campings bevinden zich op korte afstand van elkaar aan de Belgische kust. Vanaf beide campings kun je eenvoudig uitstapjes maken naar Belgische plaatsen als Middelkerke, Oostende en Veurne. Maar ook uitjes naar Nederland of Frankrijk zijn zeker mogelijk. Breng een bezoekje aan een lokale markt, een museum of neem plaats op een gezellig terrasje of natuurlijk strandpaviljoen. Ook is een wandeling of fietstocht langs het strand, de duinen en het binnenland een aanrader. Vier vakantie zoals jij dat wilt op een van onze Kompas Campings aan de Belgische kust.