• Hondvriendelijke campings aan de Belgische kust
  • Maximaal 2 honden welkom
  • Uitgebreide animatie
 

Vakantie met de hond aan zee

Kies dit jaar voor een vakantie met de hond aan zee! Bij Kompas Camping Westende en Nieuwpoort begrijpen we dat jouw vakantie niet compleet is zonder je favoriete viervoeter. Daarom zijn op zowel onze ruime kampeerplekken als in onze 6-persoons vakantiehuizen maximaal 2 honden toegestaan. Heerlijk ravotten op het strand of zwemmen in de zee, samen geniet je van een onvergetelijke vakantie aan de Belgische kust. Wanneer kom jij naar onze hondvriendelijke camping in België?

 
 

Onze hondvriendelijke camping aan de Belgische kust

Zowel Kompas Camping Westende als Kompas Camping Nieuwpoort zijn gelegen aan de Belgische kust. Dat betekent heerlijke strandwandelingen, veel spetterplezier in de zee en natuurlijk heerlijk chillen op het strand. Tijdens je vakantie met hond profiteer je van onze vele parkfaciliteiten. Zo beleven jij en je kinderen bij Kompas Camping Westende een vakantie boordevol waterplezier dankzij de waterspeeltuin en staat ook het animatieteam dagelijks voor je klaar. Ook bij Kompas Camping Nieuwpoort is waterplezier gegarandeerd. Met twee verwarmde openluchtzwembaden en een waterglijbaan hoef je je geen moment te vervelen tijdens je vakantie in West-Vlaanderen op onze hondvriendelijke camping.

 

Onze faciliteiten

Let op: de faciliteiten verschillen per park
  • Animatie
  • Sport- en speelvelden
  • Verwarmd buitenzwembad (Nieuwpoort)
  • Waterspeeltuin (Westende)
  • Fietsverhuur
 
 

Jouw vakantie met hond aan de Belgische kust

Vanzelfsprekend is jouw hond van harte welkom op onze hondvriendelijke camping. Wel willen we je vragen, omwille van onze andere gasten, om je hond te allen tijde aangelijnd te houden en hem of haar buiten het terrein uit te laten. Voordat je je trouwe viervoeter meeneemt naar de camping wil je natuurlijk er zeker van zijn dat er in de buurt genoeg wandelmogelijkheden zijn. Geen zorgen! Zowel Kompas Camping Westende als Kompas Camping Nieuwpoort bevinden zich in de buurt van prachtig natuurschoon waar je hond heerlijk kan uitrazen. Tussen de duinen, schorren en polders zal je hond zich als een vis in het water voelen. En voordat je je hond bij terugkomst weer in je huisje of voortent laat, heb je de mogelijkheid om hem of haar te wassen in een van onze 4 hondendouches.