Sélectionner la langue
English
Français
Nederlands
Westende
Kompas Camping Westende

Emplacement XL avec Unit Privé - 150 m²

Westende

Belgique - West-Vlaanderen
Séjournez sur notre camping familial à Westende, à moins de 10 minutes à pied de la plage et de la côte belge. Venez faire du camping ou louer un chalet !
Disponibilité et prix
 

Emplacement

Belgique, Westende
 

Commodités

 1. 150 m² de surface
 2. Connexion électrique 10 A
 1. Station-service
 2. Douche
 1. Lavabo
 2. Toilettes
 

Description

Emplacements spacieux avec unité sanitaire privée. C'est votre propre salle de bain (avec toilettes, douche et lavabo) sur votre emplacement !


 • Emplacement le plus spacieux (150 m²) avec unité sanitaire privée (toilettes, douche, lavabo)
 • Un maximum de paix et de confort
 • Électricité (modèle CEE, 10 A) inclus
 • Pour caravane ou camping-car, max. 9 m longueur, max 5 tonnes
 • Remorque OU voiture (pas les deux) autorisée sur le terrain
 • Auvent OU canopée (pas les deux) autorisé
 • Tente, petite tente ou tonelle ne pas autorisée 

Over de camping

Kompas Camping Westende ligt op nog geen 10 minuten loopafstand van het strand. De strandliefhebbers kunnen mooie wandelingen maken en rustzoekers kunnen heerlijk uitwaaien aan zee. Alle ingrediënten voor een onbezorgde vakantie met je partner, het gezin of de vrienden zijn aanwezig. Ervaar het op onze ruime kampeerplaatsen met je eigen tent, camper of caravan. Voor iets meer luxe verblijf je in een comfortabele accommodatie geschikt voor 6 personen. 

Dankzij de kindvriendelijke faciliteiten op de camping ontbreekt het je helemaal aan niets. De kinderen vermaken zich op en top in de waterspeeltuin, maken nieuwe vriendjes op de sport-en speelvelden of beleven de leukste avonturen met het animatieteam aanwezig in het hoogseizoen. Ook hebben wij een gezellige taverne waar je kunt genieten van een lekkere lunch, diner of gewoon van een snack en een drankje.
 

Over de omgeving

Onze Kompas Campings bevinden zich op korte afstand van elkaar aan de Belgische kust. Vanaf beide campings kun je eenvoudig uitstapjes maken naar Belgische plaatsen als Middelkerke, Oostende en Veurne. Maar ook uitjes naar Nederland of Frankrijk zijn zeker mogelijk. Breng een bezoekje aan een lokale markt, een museum of neem plaats op een gezellig terrasje of natuurlijk strandpaviljoen. Ook is een wandeling of fietstocht langs het strand, de duinen en het binnenland een aanrader. Vier vakantie zoals jij dat wilt op een van onze Kompas Campings aan de Belgische kust.